Early Access geopend

Early Access geopend

03 Oct 2018

Early Access is geopend sinds 1 oktober 2018!

Een paar dingen om rekening mee te houden:

Het spel was in open beta sinds februari 2017. Tijdens de registratie hadden we vermeld dat het spel helemaal gereset zou worden zodra we officieel zouden openen. Dit betekent dat als je voor 1 oktober 2018 een account had, deze nu niet meer bestaat.

De Early Access is alleen toegankelijk voor mensen die een code hebben gekocht via onze Kickstarter Campagne eerder dit jaar, of via Deloryan's eigen shop. Als je destijds geen code hebt aangeschaft zul je moeten wachten tot de officiële opening voor je weer opnieuw kunt registreren.

Beta spelers die een geactiveerde account hadden en langer dan een dag speelden zijn opgeslagen in de database. Voor deze spelers hebben wij de gebruikersnaam en landgoednaam bewaard zodat je dezelfde namen weer kunt gebruiken. Mocht je liever een andere naam willen gebruiken dan kan dat uiteraard!

Om je beta speler rewards te kunnen ontvangen moet je het emailadres gebruiken waarmee je in het spel geregistreerd stond. Op basis daarvan kunnen wij je gebruikersnaam, landgoednaam, datum van activatie en wanneer je voor het laatst actief was ophalen. Bij de Early Access registraties kwamen we erachter dat spelers die vanaf een apparaat (mobiel, ipad) registreerden het soms niet goed ging. Zorg er straks dus voor dat je je registreert vanaf de computer! Het spel is namelijk nog niet helemaal klaar voor mobiel.

Dit zijn de goodies die je ontvangt als dank voor het testen gedurende de beta:

  • 25 HRC per dag dat je de beta hebt gespeeld;
  • 1 FT & 1 WT per 14 dagen dat je de beta hebt gespeeld;
  • 1 DP per 30 dagen dat je de beta hebt gespeeld;
  • Je landgoednaam en gebruikersnaam blijven tot 3 maanden na de Officiële Opening voor je gereserveerd.