Dag van de sluiting!

Dag van de sluiting!

03 Sep 2018

Vandaag is de dag! We streven er naar om het spel in de ochtend te sluiten, maar het kan zijn dat dit een beetje uitloopt door wat omstandigheden van vorige week. Jullie zullen vanaf dan niet meer kunnen inloggen. Je kunt wel het gedeelte van de website bekijken voor het logingedeelte. Alle paarden worden verwijdert, het forum wordt opgeschoond en eigenlijk alle spelers worden verwijdert. 

We hebben een aparte tabel waarin we de huidige gebruikersnamen, e-mail adressen en landgoednamen opslaan, zo kun je straks dezelfde namen gaan gebruiken. Bij de registratie zul je hetzelfde e-mail adres moeten gebruiken om deze namen te claimen en om de beta rewards te ontvangen (welke voor nu geheim blijven). 

We zullen alle namen voor de beta spelers reserveren tot 3 maanden na de opening. Daarna zullen we de "gereserveerd" tabel verwijderen en komen alle namen, die niet opnieuw in gebruik zijn genomen, weer beschikbaar. Dit is simpelweg zodat we een nette en opgeschoonde database behouden. Als je de beta hebt gespeeld en niet na de opening gaat spelen, dan zal alles worden verwijdert nadat de eerste 3-maanden om zijn.

We streven er naar om alle Early Access codes uit te geven in de 3e week van September. Wanneer het spel vroegtijdig opent zullen we alle spelers met een Early Access code een herinnering sturen. Ditzelfde geldt uiteraard voor de officiële opening! We zorgen ervoor dat alle huidige beta spelers dan ook een herinnering krijgen dat we weer geopend zijn.

Houdt onze social media en website regelmatig in de gaten en zorg ervoor dat je in onze Discord server zit: https://discord.gg/nmXYBRW om op de hoogte te blijven. Er zitten overigens Nederlandse EN Engelse kanalen binnen onze Discord server.