Server verhuizing en updates in mei

Server verhuizing en updates in mei

07 Jun 2018

Met de zomer om de hoek, net als de verhuizing van de server, hebben we een aantal toffe updates voor jullie!

Sinds Deloryan terug is van haar vakantie is er hard gewerkt aan de nieuwe server. Deze zijn zo goed gegaan dat we morgen het spel gaan verhuizen! Dat betekent dat de server voor een paar uur niet bereikbaar zal zijn, houdt er rekening mee dat je dan dus niet kunt spelen.

Morgen tussen 10.00 en 17.00 zullen we werken aan de server en gaan we alles overzetten. Via onze social media kanalen zullen we de exacte tijden laten weten. Houdt nog even vol terwijl we proberen alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen!

We hebben ons privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden bijgewerkt zoals vereist bij de nieuwe AVG wet in Europa. Lees ze zorgvuldig door. Het kan zijn dat je wat features tegenkomt in de voorwaarden die nog niet in het spel zitten (zoals de Delta Store). Deze features zijn nog in de maak en zullen tezijnertijd aan het spel toegevoegd worden.

Voor de spelers die niet op de internationale versie komen, we hebben sindskort een server op Discord waar je met andere spelers kunt chatten. We hebben zowel Engelse kanalen als Nederlandse kanalen op dezelfde server zitten. Kom erbij en chat mee op https://discord.gg/nmXYBRW. We vinden het leuk om jullie beter te leren kennen!

Mei was een goede maand voor onze stapel gameart. Onze tekenaars zijn flink bezig geweest en we hebben leuke toevoegingen voor het spel! We hebben de greyscales voor de Lusitano en Amerikaans Miniatuurpaard ontvangen afgelopen maand. Als je onze Instagram volgt heb je al een sneak peek van de Lusitano hengst voorbij zien komen. Oh en mocht je het je afvragen, ja, je leest het goed. We hebben deze maand niet één, maar twee nieuwe rassen ontvangen! Dit komt omdat we een nieuwe tekenaar aan het team hebben toegevoegd. Geef een hartelijk welkom aan Julia, één van de spelers op de Nederlandse server! Sinds deze maand zal zij bij het art team horen en zich focussen op het tekenen van nieuwe rassen.

Onze twee andere tekenaars zijn bezig geweest met het tekenen van iconen, badges en achtergronden. Zoals beloofd in onze Kickstarter zouden we locatie-gebasseerde achtergronden toevoegen aan de paardenprofielen als we ons eerste stretch doel zouden bereiken. Chutkat werkt hard aan deze achtergronden en stuurde ons vast een preview van de Afrikaanse achtergrond. Wij vinden hem prachtig! Pepper werkt hard aan de iconen voor de universiteit. Ze heeft zojuist de eerste 20 iconen afgerond en het zal niet lang moeten duren voor je ze in het spel zult zien.

En hier houdt het nog niet op, er is nog meer gameart onderweg! We zullen ervoor zorgen om jullie nog meer sneak peeks te sturen in de volgende updates.

Bug fixes van de todo lijst:

 • Added a "rejected" tag for the todo list (in case something from the ideas board cannot be used);
 • [DEV-48] Fixed the CSS layout on the todo list;
 • [DEV-45] General Data Protection Regulation todo list - Adding RECAPTCHA (to prevent all the bots from spamming us);
 • [DEV-20] Can't do basic training on an adult horse w/o discipline (basic training is now even mandatory before you can pick a discipline. Horses who already have a discipline selected are unaffected);
 • [DEV-24] Missing tail on Suffolk foal (no more broken images);
 • [DEV-15] No character limit for the company name (you now get an error message if the name is too long upon creating a company);
 • [DEV-30] 1-month-old horses now have age: 1 month displayed (instead of 1 months)
 • [DEV-59] Seeing wildlife park foal genders (it's a bit ugly right now but will be fixed at a later date)
 • Bugfix: Sessions update.
 • [DEV-13] Long load times for horse pages (update code to use ajax instead of reloading page)
 • Bugfix: CSS [ol] change for privacy policy
 • Update social media links on the contact page
 • [DEV-54] Added a notes section and tagline on horse profile (TODO: notes area on profile and having tagline show up in places where horse names are used)