Aprilgrap en updates

Aprilgrap en updates

20 Apr 2018

En... Hebben jullie van onze 1 aprilgrap genoten? We hopen van wel! Wij hebben er in elk geval goed om kunnen lachen en stiekem vonden we het erg grappig dat sommigen van jullie het roze en/of het lettertype wel leuk vonden xD

Verder hebben we een hoop te bespreken over de werkzaamheden deze maand en de updates die er aan komen.

Van 28 april tot en met 18 mei is Deloryan niet bereikbaar vanwege een 3-weekse vakantie! Ze gaat niet richting de Noordpool, maar ze zal wel zo goed als onbereikbaar zijn. Ze heeft geen laptop mee en zal haar inbox gedurende deze periode niet bekijken. De social media accounts en emails zullen regelmatig gecheckt worden door Tasinei (.com moderator) om er voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt gedurende de vakantie.

We kunnen helaas het spel nog niet overzetten naar de nieuwe server gezien er wat complicaties zijn opgetreden die we eerst moeten verhelpen. Koen die de vorige keer meehielp met de verhuizing is momenteel op een werkreis en zal volgende week samen met Deloryan op vakantie gaan. Hierdoor is er te weinig tijd om de complicaties te verhelpen en het spel te verhuizen.

Daarnaast zijn we op dit moment aan het onderhandelen met een derde partij. Zij zullen waarschijnlijk na de verhuizing het server onderhoud en een paar andere verantwoordelijkheden op zich nemen. Helaas is er te weinig tijd om dit af te ronden voor Deloryan op vakantie gaat, maar hopelijk kunnen we dit na haar vakantie afronden. Zo komt er meer tijd vrij om ons te vocussen op andere belangrijke taken voor HR.

Nu tijd voor wat spannendere dingen! 

Eén van onze donateurs mocht het eerstvolgende ras uitkiezen waar we aan gaan werken, dit is het Finse paard geworden! We hebben al linearts ontvangen van Jullelin en wachten op goedkeuring van de donateur. Daarna zal het Finse paard het eerste ras worden waar we aan verder gaan werken zodra het huidige werk van de tekenaars is afgerond!

Pepper is begonnen aan de afbeeldingen voor de universiteit, Jullelin is begonnen aan het race- en mentuig, plus 2 nieuwe rassen (inclusief het Finse paard). Daarnaast zal één van onze Nederlandse spelers zich waarschijnlijk aansluiten bij ons team van tekenaars. Zij zal dan ook greyscales voor ons gaan maken, wat zou betekenen dat we dan 3 tekenaars zouden hebben. Dat vinden wij helemaal super, want dan kunnen we sneller nieuwe rassen toevoegen!

Tamara is nog steeds bezig met het kleuren van de Welsh Pony en zal daarna de Cleveland Bay gaan kleuren. We zijn met een hoop dingen tegelijk bezig, er is nog een hoop te doen de komende maanden! We proberen jullie zoveel mogelijk up-to-date te houden gedurende dit proces.

Er zijn nog een aantal dingen op onze todo lijst die klaar staan om live te gaan. Waaronder het oplossen van de opmaak op de todo-lijst, basis training geven aan een volwassen paard zonder discipline en het eerste deel van de AVG lijst is afgerond.

Onderdelen van de todolijst die binnenkort live kunnen:

  • [DEV-15] No character limit for a company name

  • [DEV-20] Can't do basic training on an adult horse w/o discipline

  • [DEV-24] Missing tail on Suffolk foal

  • [DEV-30] 1-month horse age says: 1 months (instead of 1 month)

  • [DEV-48] Fix the CSS layout on the to-do list

  • [DEV-59] Seeing wildlife park foal genders