Stad

De stad is de place-to-be wanneer je Horse Reality speelt. Vanuit daar kun je de meeste handelingen doen binnen het spel. Je kunt naar de universiteit gaan, klusjes doen op de manege om geld te verdienen, op het vliegveld naar een andere stad reizen, paarden kopen of verkopen en nog veel meer!

Wildlife Parks

Alle wildparken zijn eigendom van verschillende spelkarakters binnen Horse Reality. Zij geven aan of je wel of geen toegang krijgt tot het park. In de meeste gevallen krijg je alleen toegang als hun kudde paarden te groot is. Zodra je het park betreed kun je een poging doen om een paard te vangen. Pas op, want ze zijn krachtig, sterk en slim. Het kan dus zomaar zijn dat je met lege handen buiten staat.

 
 

Reis rond de wereld

Pak een vliegtuig en reis naar een ander continent op de wereld. Daar kun je paarden kopen met andere bloedlijnen of in het wildpark andere paarden vangen. In de toekomst kun je je paard(en) meenemen en ook meedoen aan internationale competities en keuringen! Of zelfs meedoen aan de Olympische spelen.

Studeer aan de universiteit

MOLECULAIRE WETENSCHAPPEN

Wordt een wetenschapper en onderzoek het DNA van paarden, zoek uit wat voor genetica het paard bevat en ontwikkel vaccinaties.

HOEFSMEDEN & TUIG MAKEN

Wordt een smid en help paarden met hun hoefproblemen of maak tuig voor andere spelers in het spel.

DIERWETENSCHAPPEN

Wordt een dierenarts en help paarden met hun gezondheidsproblemen, vaccinaties, inseminaties en castreer hengsten.

PAARDENVOEDING & LANDBOUW

Wordt een landbouwer en groei zaden op je land om daarmee de beste paardenvoeders te maken voor de paarden.